Me

”Mietittiin ja speksattiin, että millaisia palveluja asiakkaamme ihan oikeasti tarvitsevat tänä päivänä. Ja sen lisäksi, miten asiat voidaan toteuttaa fiksusti, tuloksekkaasti ja aikataulussa pysyen”

Lafia näki päivänvalon vuonna 2015. Päätimme perustaa mainostoimiston, joka on hieman erilainen kuin kilpailijamme. Keskitymme suoraviivaiseen suunnitteluun ja toteutukseen ilman palaverikahvittelua, tähtäämme tiukasti tuloksiin ja siirrämme tehokkaan toimintamallin hedelmät myös asiakkaillemme.

Konseptimme on toiminut mainiosti: asiakkaat ovat tyytyväisiä ja työn jälki sellaista, että sitä kehtaa esitellä netissäkin ilman selittelyjä. Bang for the buck, kuten serkkumme ison meren toisella rannalla sanovat.

Olemme viiden ammattilaisen muodostama suunnittelutoimisto, joka osaaminen fokusoituu kasvumarkkinointiin. Suunnittelufilosofiamme perustuu muutamaan teesiin: miten mittaamme ja saamme aikaan tuloksia, miten käytämme markkinointipanostukset mahdollisimman kustannustehokkaasti, miten viemme viestin perille luovasti ja mieleenjäävästi.

Teemme yli puolet projekteistamme digitaalisiin kanaviin, mutta täysin kanavariippumattomana ymmärrämme esimerkiksi myös printin, suoran ja tapahtumamarkkinoinnin arvon. Tiimillämme on yhteensä yli sadan vuoden työkokemus alalta. Harkittiin hetki, uskaltaako tätä sanoa. Siinä se nyt kuitenkin tuli 🙂