Project Date: February 16, 2018

Case: EXR Henkilöstöpalvelut

EXR Henkilöstöpalvelut Oy on suorahakuun ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut espoolaisyritys, joka tuo rekrytointiprosessiin kokemusta, näkemystä sekä sitoutumista – ja edellyttää sitä myös rekrytoitavilta.

”EXR:llä on vahvaa osaamista erityisesti rakennusalalla. Tunnemme toimintamallit, toimenkuvat, ihmiset ja yritykset. Meidän bisnestä on laittaa palikat aina uuteen järjestykseen hakemalla parhaat ammattilaiset haastaviin paikkoihin. Nousukaudella on kokeneista tekijöistä krooninen pula”, kertoo toimitusjohtaja Iiro Liljeström.

EXR:n liiketunnukseksi suunniteltiin tyylitelty majakka, joka kuvastaa ammattitaitoa ja luotettavuutta. Rekrytointiyritykselle luottamus on koko toiminnan perusta, kun puhutaan avainhenkilöiden etsimisestä, testaamisesta ja palkkaamisesta. Pääväriksi valikoitui bisneksen sininen.

Onnistunut rekrytointi edellyttää luottamusta puolin ja toisin

Onko painetulla esitteellä enää käyttöä, kun kaikki on nyt digitaalista? Varmasti on! EXR:n esite kertoo toimintafilosofiasta, rekryprosessista, yrityksestä ja tietysti ihmisistä. Tyylikäs esite toimii monessa kohtaamisessa ja jättää aina hyvän muistijäljen.

Nettisivustosta tehtiin pelkistetty, mutta informatiivinen. Tärkein tehtävä on kerätä yhteydenottoja rekrypalveluja tarvitsevilta yrityksiltä. Toisena funktiona on kannustaa työpaikan vaihtoa harkitsevia yksityishenkilöitä jättämään CV:n.

EXR auttaa alan opiskelijoita kesätöihin.

Tapahtumat ja oppilaitoskiertueet ovat luontevia paikkoja esiintyä ja luoda tunnettuutta tulevien ammattilaisten kanssa. Messustandy, julisteet ja flyerit ovat tässä toimivia välineitä.

Lafia ymmärsi heti, mistä on kysymys. Nopeasti, laadukkaasti ja hyvällä palveluasenteella

Rekrytointi on hienovaraista henkilöbisnestä. Markkinoinnilla saadaan kontakteja, mutta varsinainen työ tehdään face-to-face. EXR on saanut erinomaisen startin toiminnassaan, oli ilo olla apuna brändäämässä yritystä, tekemässä sisältöjä ja luomassa visuaalista ilmettä.

PROJEKTIN OSA-ALUEET: Visuaalinen ilme | Sivuston suunnittelu ja toteutus | Markkinointimateriaali | Yritysesite | Tekstisuunnittelu

>> www.exr.fi