Project Date: February 16, 2018

Case: KK-Palokonsultti

KK-Palokonsultti Oy on Suomen johtava palosuunnittelua ja -konsultointia tarjoava yritys. Innovatiivisella suunnittelulla varmistetaan hankkeen sujuva ja turvallinen toteutus – sekä säästetään huomattavasti toteutuskustannuksissa.

”Meillä on hyvä maine ja valtakunnan paras osaaminen tällä alalla. Referenssilista on pitkä ja monipuolinen. Siitä huolimatta emme erottuneet muista alan toimijoista. Meiltä puuttuivat viestit, jotka jäävät mieleen ja herättävät mielenkiintoa. Niinpä päätimme laittaa ajan tasalle yritysesitteemme ja yritysesittelyn PowerPointissa”, kertoo toimitusjohtaja Kalervo Korpela.

Kaksi sisältöön keskittyvää istuntoa yrityksen johtokaksikon kanssa oli oikea tapa aloittaa projekti. Näin valikoituvat tarkat termit, differoivat kilpailutekijät ja samalla hahmoteltiin sitä, millaista korkealuokkainen palosuunnittelu tänä päivänä on – unohtamatta asiakkaan näkökulmaa!

Kovat faktat muotoiltiin helposti ymmärrettäviksi viesteiksi

KK-Palokonsultti Oy:n pääviesteiksi kiteytyivät asiat, joita kukaan muu ei voi omia: osaavimmat suunnittelijat niin koulutuksen, pätevyyksien kuin referenssien osalta, ainutlaatuinen simulointiosaaminen sekä sujuva, sparraava yhteistyö eri osapuolten kesken.

Pääpaino esitteessä on palvelujen ja suunnitteluprosessin yksityiskohtainen esittely. KK:ssa suunnittelu on ennakoivaa; projektiin mennään mielellään mukaan jo alkuvaiheessa. Se varmistaa optimaaliset ratkaisut, antaa arkkitehdille vapaammat kädet toteuttaa ideoitaan ja mikä olennaista: vaikuttaa olennaisesti paloteknisten ratkaisujen hintalappuun.

Informatiivinen, helposti päivitettävä yritysesittely PowerPointissa

Esite ja PowerPoint saivat tuoreen ilmeen valokuvista, jotka suunniteltiin ja toteutettiin paikan päällä kohteissa ja toimistolla. Autenttisuus välittää hienosti tekemisen palon ja innostuksen. Näiden tyyppien kanssa on kiva tehdä duunia!

Lafia auttoi kiteyttämään olennaiset asiat: miten ja millä erotumme kilpailijoistamme

Yritysilmettä ei tässä projektissa uudistettu. Liikemerkki sai tuekseen modernit värit ja typografian. Yleisilme on raikas, vaikka tekstiä ja muuta informaatiota on tarkoituksella paljon. 

PROJEKTIN OSA-ALUEET: Yritysesite | Yrityspresentaatio (PowerPoint) | Tekstisuunnittelu | Sivuston kehittäminen

>> www.kk-palokonsultti.com